غیر فعال کردن و حذف اکانت فیس بوک

روش غیر فعال کردن و حذف اکانت فیس بوک با یکدیگر تفاوت دارند.کاربران ایرانی چند سالی است از فیس بوک کوچ کرده‌اند و دیگر رد پایی از آن‌ها در بزرگترین شبکه اجتماعی دیده نمی‌شود. آن‌ها به جای بزرگترین جامعه مجازی، درگیر پیام‌رسان تلگرام و همچنین اپلیکیشن اشتراک‌گذاری عکس و شبکه اجتماعی اینستاگرام شده‌اند. اگر حساب کاربری شما نیز مدت‌هاست بدون استفاده رها شده، بهتر است برای جلوگیری از سو استفاده از عکس‌هایی که قبلا در آن به اشتراک گذاشته‌اید به دنبال حذف و یا حداقل غیر فعال کردن اکانت فیس بوک باشید.کاربران بسیار زیادی به خیال امکان استفاده مجدد از حساب کاربری، عکس‌ها و یا دیگر اطلاعات موجود در اکانت خود، آن را حذف کرده‌اند، اما هرگز مجددا نتوانسته‌اند به آن دسترسی پیدا کنند.

دی اکتیو کردن:

۱٫سایر کاربران دیگر نمی‌توانند اطلاعات منتشر شده بر روی صفحه شما یا همان تایم لاین را مشاهده کنند.

۲٫امکان جستجوی نام کاربری شما در سراسر فیس بوک توسط دیگر کاربران سلب خواهد شد. حتی با نوشتن نام کاربریتان به صورت دقیق، باز هم حساب کاربری شما نمایش داده نمی‌شود.

۳٫اگر به منظور جلوگیری از نمایش برخی پیام‌های خصوصی ارسال شده به دنبال غیر فعال کردن حساب کاربری فیس بوک هستید، باید بدانید این کار بی‌فایده است. ممکن است برخی از اطلاعات همانند پیام‌های خصوصی ارسال شده، بعد از دی‌اکتیو کردن نیز قابل مشاهده باشند.

۴٫مهمترین مزیت غیر فعال کردن موقت حساب، امکان بازگشت مجدد و دسترسی به اطلاعات است. با این کار، اگرچه دیگر کاربران نمی‌توانند حساب کاربری شما و اطلاعات آن را مشاهده کنند، اما تمامی پست‌های ارسال شده، تصاویر، دوستان، اطلاعات پروفایل و دیگر موارد سر جای خود باقی خواهند ماند و به محض فعال‌سازی مجدد، هم شما و هم دیگر دوستانتان می‌توانند به آن‌ها دسترسی داشته باشند.

حذف کردن اکانت:

۱٫امکان دسترسی مجدد به حساب کاربری وجود ندارد. فیس بوک، اینستاگرام و تمامی شبکه‌های اجتماعی به مراتب تاکید می‌کنند حذف (Delete) کردن اکانت یک عملیات یک‌طرفه و برگشت ناپذیر است.

۲٫همانند زمان غیر فعال‌سازی، حین حذف اکانت فیس بوک نیز برخی از اطلاعات (که منحصر به شما نیستند) باقی می‌مانند. به عنوان نمونه، پیام‌هایی که به صورت خصوصی برای دیگر کاربران ارسال کرده‌اید حذف نخواهند شد.

۳٫تیم پشتیبانی این شبکه اجتماعی اعلام کرده فرآیند حذف اکانت فیس بوک به صورت کامل و پاک شدن تمامی اطلاعات ممکن است تا ۹۰ روز زمان ببرد. در این زمان هیچ کاربری قادر به مشاهده پست‌ها، عکس‌ها و دیگر اطلاعات شما نخواهد بود.نظر شما چیست؟

1+
این مطلب را در گوگل محبوب کنید
این مطلب را در گوگل محبوب کنید

جعبه اطلاعات

منبع : GADGETNEWS

مطالب مرتبط

بدون دیدگاه برای پست " غیر فعال کردن و حذف اکانت فیس بوک "

شما هم نظر خود را در مورد این پست به ما بگوید

آخرین مطالب

مطالب ویژه

به این سایت امتیاز بدهید
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئوسرویس و تعمیر کولر گازی